Nigerian Immigration Recruitment Past Questions and Answers PDF Download

0

Want to Download the Up-to-Date Nigerian Immigration Service (NIS) Recruitment Post UTME Past Questions?

We have the official Nigerian Immigration (NIS) Recruitment Past Questions and Answers Nigerian Immigration Service (NIS) Recruitment Past Questions and Answers for you. You can download and study the official Nigerian Immigration Recruitment Questions and Answers PDF for the Nigerian Immigration Recruitment screening examination.

Preparing for any examination before time is the secret to success. I must say, you have made a very expensive choice to study the Past Questions of Nigerian Immigration Service Recruitment as this will give you a clue on how the screening exam looks.

Nigerian Immigration Recruitment Past Questions and Answers PDF Download

The Newly updated Nigerian Immigration Recruitment Past Questions and Answers are now available for Download by Applicants preparing for the Nigerian Immigration Recruitment Screening Exam for Enlistment into the Nigerian Immigration.

With the rate of fake materials all over the internet, we just had to create this system to make sure we verify all materials before we publish. This means that instead of us (Pastquestion.Net) to distribute a false Nigerian Immigration Recruitment material, we would rather not publish the material entirely. You can trust us with that.

To be recruitment into the Nigerian Immigration you must Pass the Recruitment Screening Examination which is conducted nationwide as part of the screening phase. Hence, Studying the Nigerian Immigration Recruitment Past Questions is the Way Forward to Success.

Statistics have shown that the Nigerian Immigration Recruitment Screening Exam Questions is mostly repeated from Past Questions. That is the more reason you need to download the Nigerian Immigration (NIS) Recruitment Past Questions to have a clue about the examination structure. Apart from the verbatim repetition of questions, questions are repeated with a slight difference in their sentence structures so the Past question is an essential tool to have while studying for the Screening Exam.

Sample Questions from Previous Years.

1: The NIS was brought out of the Nigerian Police Force (NPF) in
(a) 1946
(b) 1956
(c) 1958
(c) 1964
Answer: C.

2: How many comptrollers general has the NIS gotten since the inception till date?
(a) 10
(b) 12
(c) 8
(d) 16
Answer: D.

3: The present comptroller general of NIS is
(a) Muhammed Babandede
(b) Rose Chinyere Uzoma
(c) Martin Kure Abeshi
(d) David Parradang
Answer: A.

4: Which of following is the core duty of the Nigeria Immigration?
(a) Persecuting offenders
(b) Enforcing of Laws
(c) Issuance of all Nigerian travel document
(d) Deporting of foreigners
Answer: C.

5: The NIS was formally established by the act of parliament in
(a) 1963
(b) 1957
(c) 1964
(d) 1976
Answer: A.

6: The first African country to introduce E-passport was
(a) South-Africa
(b) Ghana
(c) Liberia
(d) Nigeria
Answer: D.

7: The first Secretary General of Common wealth was
Options:
(a) George Washington
(b) Tulma Goldie
(c) Arnold Smith
(d) Joseph Garba
Answer: C.

8: Lagos became a crown colony in
(a) 1862
(b) 1861
(c) 1841
(d) 1886
Answer: A.

9: The first world war took place between
(a) 1911-1914
(b) 1914-1916
(c) 1916-1918
(d) 1914-1918
Answer: D.

10: The western and eastern Nigeria became self governed in
(a) 1959
(b) 1960
(c) 1957
(d) 1956
Answer: C.

To get the full Past Questions of the Nigerian Immigration Recruitment, follow the guidelines below.

Nigerian Immigration Service Past Question Details

Product Nigerian Immigration Recruitment Past Questions PDF
Price N2000 only
Recruitment Nigerian Immigration Service (NIS)
Status Newly Updated Available for Download
All our Past Questions are compiled in Softcopy (PDF) to let you conveniently access and study it on the Go. Hence, you can study the Past Question with your Phone, Computer or any gadget using PDF Viewer without data. You can also print it if you need the paper version.

How to Download Nigerian Immigration Recruitment Past Questions and Answers:

Download your Newly Updated Nigerian Immigration Recruitment Past Questions for just #2000 Naira only and start studying from your phone, computer or print it in hardcopy. Note: The price might Increase very soon due to Higher Demand for our Nigerian Immigration (NIS) Recruitment Past Questions, so you can buy now at a cheap rate or buy later at Higher Price.

Payment can be made by OnlineBank or Transfer. your Past Question will be Sent to your Email within 5min after you successfully make payment.

If you don’t have Bank Account / ATM Card to make Payment Online, then you can use Payment Method 2 and make Direct Bank Deposit or Transfer to our official Business Bank Account details below.

Method 1: Online/ATM Card Payment

NOTE: Don’t Use Opera Mini for this option. It just won’t work. Also, you are asked for CVV. This is the LAST 3 Numbers at the back of your ATM card. If you don’t have ATM Card, you can use Method 2 beneath.

FIll below form carefully and proceed to Online Payment for the Nigerian Immigration Recruitment Past Questions:

* are compulsory
cardlogos

Method 2: Bank Deposit Or Transfer

With this method, you can pay for the Nigerian Immigration Recruitment Past Questions via Bank Deposit or Transfer to the official Pastquestion.Net (Admalic Inc.) Business Bank Account details below.

See The Payment Detail Below:


Account Name: Admalic Inc.
Bank: Diamond Bank
Account No.: 0105591105

After Payment, Send the following

  • Depositors Name
  • Bank Name
  • Amount Paid
  • What you paid for (Nigerian Immigration (NIS) Recruitment Past Questions).
  • Your Active Email Address

Send it PastQuestion.Net official number “08075651111″.

(Example SMS: Johnson John, Diamond Bank, N2000, Nigerian Immigration Recruitment Past Question, [email protected]) Send To “08075651111“)

Receiving Nigerian Immigration (NIS) Recruitment Past Questions PDF

After We Receive Your Details And Confirm Your Payment, The Updated Version of Nigerian Immigration Recruitment Past Question will be forwarded to your Email Address within the next 5min of confirmation.

For any question or Inquiries, Call 08075651111 or email us at  [email protected]

After you Obtain your Nigerian Immigration (NIS) Recruitment Past Questions and Answers you can start studying for the Upcoming Nigerian Immigration Recruitment Screening Exam.

Additional Notes

We also have Post UTME / Aptitude Test Past Questions, Scholarship Past Questions, Recruitment Exam Past Questions, Job Interview Past Questions, Contest/Competition Past Questions, Empowerment Exam Past Questions. You can invite your friends and family to www.pastquestion.net to download up-to-date past questions at a cheap rate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here